Cautare

1658 de rezultate pentru "cuvinte latinesti" (8.49 secunde)
"Dumitru Nicolae s-a inconjurat de oameni nepriceputi" - Cum l-ati putea caracteriza pe primarul Dumitru Nicolae in cateva cuvinte, luand in calcul colaborarea dumneavoastra cu el?
Cu alte cuvinte, pe democrati i-a luat putin valul si au comis o eroare care pune in pericol pacea care si asa parea fragila intre PNL Constanta, PD Constanta si PUR Constanta.
Cu alte cuvinte, nu mai putem aduce la cunostinta opiniei publice nici macar faptul ca un demnitar a fost condamnat prin decizie definitiva si irevocabila pentru faptele de coruptie savarsite in timpul mandatului sau sau ca altul a atribuit in mod direct nu stiu ce contract la o valoare mult superioara celei reale… Nu putem informa cititorul despre aceste aspecte nici macar in cazul in care suntem informati printr-un comunicat al Parchetului General sau al Instantei Supreme.
As vrea sa va spun in cateva cuvinte cum sta Romania. Nu va luati neaparat dupa presa. Nu stam atat de rau precum suntem descrisi chiar de presa romana.
in schimb, a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Eugen Chioran, seful Serviciului Juridic, impreuna cu care face o echipa foarte buna, in ciuda unor opinii negative.
In cele din urma, reprezentantii organizatiei Mare Nostrum au parasit sala in care se desfasurau dezbaterile cu gesturi si cuvinte protestatare, desi organizatorii au incercat sa mentina un climat de discutie civilizat.
Cu alte cuvinte, intram sau nu la guvernare inainte de alegerile din 2012 si, mai ales, mai putem guverna alaturi de PD-L, dupa felul incalificabil in care s-a purtat si se poarta atat partidul, cat mai ales Traian Basescu?
Cu alte cuvinte, daca acea parte a electoratului Romaniei care nu a votat cu PD-L si Traian Basescu si-ar exprima favorabilitatea pentru Adrian Nastase, atunci aceasta presiune ar putea in fluenta membrii si liderii PSD din teritoriu si, in ultima instanta, delegatii de la Congres.
Porecla in cauza este "Slow-White", joc de cuvinte intre "Snow-White", adica Alba-ca-Zapada, si "slow", aici in sensul de incet la minte, in traducere libera:
Inaintea expunerii oaspetelui in fata ziaristilor - eu si presedintele Emil Constantinescu am prezentat scurte cuvinte de salut.
Cu alte cuvinte, sa isi prezinte demisia. RL: Dar in acest context, dvs., partidele de opozitie, nu aruncati, prin motiunea de cenzura, un colac de salvare PDL-ului?
Cu alte cuvinte, deficitul nu a finantat cheltuielile cu administratia, ci a finantat investitiile. Astazi, banii de la deficitul bugetar se duc pe cheltuieli cu salarii!
Pur si simplu am simtit nevoia dupa vreo opt luni in care e mult prea obraznic fata de cate parale face el sa spun public cateva cuvinte.
Atunci, campaniile electorale se concentrau pe cuvinte-cheie, cu reverberatii emotionale: comunism, stabilitate, liniste, revolutie, democratie etc. Contractul celor 100 de zile a fost, probabil, prima tentativa de a incita imaginatia electorilor prin promisiuni concrete, structurate.
Totusi, in cuvinte simple, usor de inteles pentru tine, am sa-ti explic o chestie. Romanii au schimbat in 1989 un regim, nu doar un conducator, cum propui tu acum.
Cu alte cuvinte, iertata-mi fie comparatia, se va face rocada mare, in care regina este viitorul vicepresedinte al Consiliului Judetean, iar tura noul sef al Inspectoratului.
Unii experti considera ca actualele consumuri depasesc cu 50% aceste limite. Cu alte cuvinte, ar fi nevoie in momentul actual de o planeta si jumatate pentru a acoperi consumurile existente!
Cu alte cuvinte, exact ceea ce acuza Solomon ca se va intampla: privatizarea Salubritatii. Pentru a intelege dedesubtul afacerii trebuie spus un lucru.
Acum liderii, inclusiv cei maximi ai PNL si PSD, ii asteapta pe pedelistii care abandoneaza actuala putere pentru o viitoare alta putere, cu bratele deschise si cu imense buchete de flori si de cuvinte frumoase.
O sumedenie de barbati si femei, rude sau simpli locuitori din imprejurimi, au lacrimat in mai multe rinduri, avind numai cuvinte de lauda la adresa senatorului si a sotiei sale, oamenii apreciind mai cu seama constructia bisericii.
google-analytics.com